Administratiekantoor

Houd meer tijd over voor declarabele uren!

Administratiekantoor TopMeet richt met alle plezier de financiële administraties van bedrijven in.

Wij kunnen alle administratieve verplichtingen voor u verzorgen zoals het verzorgen van uw boekhouding, het doen van de periodieke aangifte BTW en/of ICP en het produceren van complete management rapportages.

Afsluiten boekjaar

Elk boekjaar wordt afgesloten met een financieel verslag, er wordt een jaarverslag en er wordt ook een jaarrekening opgemaakt. Besteed u dit liever uit?

Wij kunnen u hierbij helpen, inclusief eventuele deponering van deze jaarrekening bij de Kamer van Koophandel. Ook kan ons administratiekantoor de jaarlijkse aangifte van de  VPB (vennootschapsbelasting) voor u verzorgen.

Inkomsten belastingen

De winst uit onderneming wordt belast in Box 1. Het verwerken van deze gegevens kan een tijdsintensief proces zijn, maar wij kunnen u hierbij helpen.

Als u eigenaar bent van een bedrijf heeft het resultaat van de onderneming ook invloed op uw persoonlijke aangiften van

de inkomstenbelasting.

Ons kantoor kan u adviseren hoe deze gegevens het beste te verwerken. Ook kunnen wij de aangifte volledig voor u invullen zodat u zich op andere zaken kunt richten.

Salarisadministratie

Administratiekantoor TopMeet kan voor u ook de gehele salarisadministratie uit handen nemen. Van de berekening van de lonen en het produceren van de maandelijkse loonstroken voor uw personeel, tot aan het voldoen van al de fiscale verplichtingen.

Dit kan bijvoorbeeld het verzorgen van de aangifte loonheffingen zijn.  

Hiernaast zijn wij ook bekend met de mogelijkheden die er bestaan tot het krijgen van subsidies en het (de eerste maanden gratis) plaatsen van onder ander de mensen vanuit een uitkeringssituatie, zoals de WW. 

Volledig online, elke administratie, met gespecialiseerde kennis!

Ondernemen op volle kracht

Wij geloven dat ondernemen op volle kracht betekent; dat ondernemers de actuele cijfers, creativiteit én onderbuikgevoel kunnen gebruiken in hun day to day business. Daarom bieden wij een unieke service–formule, de perfecte blend tussen fysiek en digitaal. Best of both worlds. Cloudbased Financial Tech oplossingen gecombineerd met de kennis en begeleiding van onze ervaren professionals, altijd en overal tot uw beschikking.

 

 

Sneller, makkelijker, krachtiger

Wij maken het analyseren, interpreteren en toepassen van onze software sneller, makkelijker en doelgerichter. Wij bieden onze gebruikers kunde en controle. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden is: wij maken het makkelijk en creëren de motivatie om die krachtige ondernemer te willen zijn. 

Onze klanten willen namelijk niet alleen beter en slimmer ondernemen, u als klant wilt vooral uw bedrijf succesvol laten groeien. Daar helpen wij klanten bij door ze te bekwamen in het gebruik van automatisering. Zo kunnen wij gezamenlijk alles eruit halen, wat erin zit

Zo creëren wij krachtige ondernemers. Zij die ondernemen op beide uiteindes van het spectrum. Zij die financiële data met intuïtie en creativiteit vertalen en hun bedrijf op volle kracht vooruitbrengen. 

Motiveren, inspireren, ontwikkelen

Waar andere financiële dienstverleners ondernemers voorzien van inzicht en overzicht, gaan wij verder tot het motiveren en inspireren van ondernemers. Om zo op een prettige, uitdagende en praktische wijze zich steeds verder te bekwamen in het gebruik van onze software.

We maken van moeten-leren: willen-leren, en van moeten-kunnen: willen-kunnen.

 

 

TopMeet

TopMeet BV

De Smalle Zijde 3-22
3903 LL Veenendaal

026 – 352 8982

Info@topmeet.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 uur – 17:00 uur

Zaterdag en zondag

Gesloten